Stadt Holguin, Kuba
 
homepage reisezielen von kuba hotels der stadt holguin  

Stadt Holguin

Erkunden sie unsere Website nach all der Information, die Sie zum folgenden Reiseziel wünschen: Stadt Holguin, Kuba.

Sales Department

+53 78371666

Buchen Sie online oder rufen Sie uns an
 
Hotels nach Reiseziel
Hotels in Havanna Havanna
Hotels in Varadero Varadero
Hotels in Viñales Viñales
Hotels in Trinidad Trinidad
Hotels auf Cayo Coco Cayo Coco
Hotels in Holguin Holguin
Hotels in Santiago de Cuba Santiago de Cuba Stadt
Hotels auf Cayo Levisa Reiseziel Cayo Levisa
Hotels auf Cayo Largo Cayo Largo
mehr...
Hotels nach Hotelart
- All Inklusive Hotels
- Hotels für Flitterwochen
- Historische Hotels
- Preiswerte Hotels
- Familien hotels
mehr...
Hotels nach Standort
- Stadt Hotels
- Strand Hotels
- Land Hotels
mehr...
Nützliche Links
Karte des Orts
Informationen zu Kuba
 
Stadt Holguin
Reiseziele von Kuba - Stadt Holguin Hoewel Columbus al in 1492 in deze streek rondliep, duurde het tot 1545 totdat de stad Holguín officieel gesticht werd en haar naam kreeg. In dat jaar begon kapitein Francisco García Holguín vee te houden op het land dat hem toegekend was als vergoeding voor zijn militaire prestaties in Mexico. Tot op de dag van vandaag vormen veeteelt en melkproductie een bloeiende industrie in deze regio.

Holguin is een levendige stad met volop culturele activiteiten en staat ook bekend als de “Stad van de Parken”. Je kunt een bezoek brengen aan het Parque Infantil (speeltuin), het San José park, het San Isidro park, het Martí park, het Park van de Bloemen, en nog vele andere. Het voornaamste park heet Calixto García en vormt een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. Het wordt omringd door de belangrijkste historische gebouwen van de stad, die nu dienst doen als bioscopen, theaters, musea, galeries, kunstcentra en dergelijke. Het park dient ook als decor voor allerlei lokale activiteiten, zoals markten, festivals, carnaval en manifestaties van studenten en arbeiders.

We raden je zeker aan de 468 treden naar de “Loma de la Cruz” te beklimmen, aan de noordzijde van de stad, waar je van een sensationeel uitzicht kunt genieten. Het houten kruis – opgericht boven Holguín in 1790 – vormt een symbool van bescherming: dit is een een plek voor beloftes en verzoening.

Een andere ontmoetingsplaats voor de inwoners van Holguin is het baseballstadion “Calixto Garcia Iñiguez”, dat zich in het noordoostelijke deel van de stad bevindt. Het is een geweldige plek om te genieten van een wedstrijd. In 2003 vond hier het Wereldkampioenschap Baseball plaats. Het is het eerste stadion in Cuba dat tevens een sportmuseum herbergt.
Fotos Stadt Holguin
Hotels der Stadt Holguin, Kuba
Über uns |  FAQs |  Fristen und Bedingungen |  Datenschutz |  Nehmen Sie Kontakt zu uns auf! |  Karte des Orts
© 2021 Alle Rechte vorbehalten.
Realisiert von CubaTravelNetwork.com